Heart Consult

Re-Minding Your heart

Mine vigtigste lærepladser

Her er et par links, der viser et par af de steder, hvor jeg gennem årene har oplevet et mangedimensionelt samarbejde på spirituelt plan.

Steder, hvor jeg var så heldig at møde undervisere og medkursister, som illustrerede, hvordan hjertet er det sted, hvor vi kan opleve hinanden og os selv som de mirakler, vi i virkeligheden er. 

 

HEARTFULNESS/HJERTEMEDITATION

- http://heartfulnessmeditation.dk - Her kan du få en guidet afslapning og instruktion i meditation på dansk. 

Apps på engelsk:

- "Daaji" 

- "Let's Meditate"

The Heartfulness Way og organisationen SRCM/Sahaj Marg er mit åndelige ståsted og hjem her i livet. Her mødes alle spirituelle veje og traditioner i kontakt til hjertet som centrum for Lys og Liv.

Den globale guide er pt. Kamlesh D. Patel, som også kaldes for Daaji, dvs. "fars yngre bror." Kamlesh har stået i lære hos to tidligere globale guider og er i øvrigt uddannet pharmaceut. 

 

PSYKOTERAPI

- http://www.esgallegos.com  

- https://deepimagery.wordpress.com/2014/09/16/mit-forste-mode-med-deep-imagery/

Hér må jeg fremhæve Steven E. Gallegos, som er ph.d i dybdepsykologi fra USA. En nu ældre herre på et godt stykke over de 80. Han har udformet the PERSONAL TOTEM POLE PROCES, hvor man lærer at "lytte med hjertets ører", så man kan få en positiv kontakt til sine indre guider (ofte dyr) og de indsigter, de står for hver især. 

Der findes flere instruktører i Danmark. En del er uddannede psykologer, andre har en anden længerevarende adgangseksamen i "menneskearbejde". Du kan finde frem til ham via:

 

SOULFLOW - og MODER JORDS HAVE

http://moderjordshave.dk.

Kunstterapeut Jane Folsted har skabt et helt specielt sted at være sig selv sammen med andre sammen med sin mand, Per Søager. 

Her er jeg kommet med glæde sammen med min mand siden 2005. Ofte i anledning af besøg fra Mexico af Andres King Cobos, som er pibebærer og soldanser. Her har trænet i at forbinde Naturen udenom os med Naturen inde i os. 

Jane har taget for nylig uddannet sig i Soulflow hos idehistorikeren Søren Hauge, som hun nu har et tæt samarbejde med.